Aktivitetsbedrifter

Fyrst og fremst
Fyrst og Fremst er ei opplevingsbedrift som vert drive av Iver Lund Aakre, med tilknyting i Lom. Vi tilbyr privat føring for mindre grupper og familiar, og har fokus på personleg føring som er tilpassa kunden. Med oss får du storslåtte fjellopplevingar under trygge og pedagogisk gode forhold, i tillegg til at vi kan tilby gode lokalkunnskapar. Ein felles lidenskap for fjellet!

Kontaktinformasjon:
www.fyrstogfremst.no
E-post: post@fyrstogfremst.no
Telefon: (+47) 93 66 11 18
Adresse: Ulstadveg 26, 2686 Lom

Aktiv i Lom
Aktiv i Lom tilbyr ei rekke aktivitetar og opplevingar i Lom og Jotunheimen. Dei har blant anna ein omfattande  klatrepark på Raubergstulen, zipline og  eit aktivitetsområde i Lom sentrum med gyrotrampoline, klatretårn, minigolf og kajakkutleige. Ynskjer du å på fjelltur i Jotunheimen guidar  Aktiv i Lom deg både på topptur, brevandring og grottevandring.

Kontaktinformasjon:
www.aktivilom.no
E-post: post@aktivilom.no
Telefon: Tlf. +47 61 21 27 99

Norgesguidene
Norgesguidene AS er et lite selskap som spesialiserer seg på turer, kurs og utdannelse innen fjellsport. Selskapet eies og drives av førere og instruktører med lang yrkeserfaring fra norske fjell og mangfoldig turerfaring fra både innland og utland. Våre arrangementer er ikke bundet til et bestemt sted i landet.

Kontaktinformasjon:
www.norgesguidene.no
E-post: post@norgesguidene.no
Telefon: +47 92 05 40 57 (Ikke SMS)
Adresse: Norgesguidene AS
Mjølvergrendi 94, 6871 Jostedal

Gjendeguiden
Bak Gjendeguiden står ein friluftsinteressert og triveleg gjeng som tek deg med på tur rundt storslåtte Gjende og Sjodalen i Jotunheimen, omgjeve av høgfjell i Norgestoppen, seterdalar fylt med levande tradisjonar og ureist lokalmat, knuskturre stiar og brusande fjellbekkar. Anten framkomstmiddelet er stisykkel, fjellstøvlar eller ski byr dette på området på eventyrlege aktivitetar for alle ambisjonsnivå. 

Kontaktinformasjon:
http://www.gjendeguiden.no/
E-post: gjendeguiden@gmail.com

Spiterstulen bre- og fjellføring
Vi liker av å være ute på tur, på høye tinder, historisk vandring langs gamle tufter, eller på barnetur med leik og sprell.

Vår erfaring er at en uværsdag kan være en like stor opplevelse som en dag i sol og medvind. Blir du med oss på tur, gir vi deg vårt beste, uansett hvor du skal.

Kontaktinformasjon:
www.galdhopiggen.no
E-post: post@galdhopiggen.no

Brimi Eventyr
Brimi Eventyr skreddarsyr arrangement med aktivitetar og matopplevingar for deg og di gruppe. Vi set opp forslag til opplevingar og aktivitetar med utgangspunkt i dykkar ynskjer, kor mange deltakarar, aldersfordeling, og kor stort aktivitets- og utfordringsnivå dykk ynskjer. Utgangspunktet for alle aktivitetar er fjellet og skogen rundt om i Jotunheimen.

Kontaktinformasjon:
www.brimiland.no/brimi-eventyr
E-post: eventyr@brimiland.no
Telefon: +47 902 35 086


Fjelleventyret Lundadalen
Med utgangspunkt frå Lundadalen, tilbyr Fjelleventyret Lundadalen både overnatting og ulike guida aktivitetar i Breheimen Nasjonalpark.

Overnatting er på ei seter om lag 5 km fottur frå bilveg. Lafta seterhus oppført i 1995. Utan straum og innlagt vatn, men har elles alt utstyr ein treng. Vedfyring og matlaging på propanapparat. Seks sengeplassar med dyner og sengetøy.

Lundadalen er eit perfekt utgangspunkt for jakt, fiske og turar til fleire 2000 meters toppar. Verksemda tilbyr også guida villreinjakt, kløvjing, fjellfisketurar og guida toppturar både sommar og vinter.

Kontakt:
Tlf: +47 480 86 104
post@fjelleventyret.no

www.fjelleventyret.no