For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.
Brimi sæter byr på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia, og får sjå korleis mjølka vert til ost.
Restaurant:
Brimi sæter er kjend for sin 4-retters spesialmeny "Skråppå-tå". Då set dei fram heimesmidde bordgrillar og byr deg på ei stemningsfull oppleving rundt langbordet på låven. Dei smeltar sin eigenproduserte ost, og serverer mange gode smakar frå eigne dyr. Historier frå setra fortalt av Hans høyrer med. "Skråppå-tå" er eit sosialt måltid du vil minnast lenge, og ei spesiell oppleving som seterfolket får mykje positive attendemeldingar om.
Låvekafé:
I fellesferien er det open kafé der du får servert ekte sæterkost. Her kan du kose deg med ein kopp kaffe og ei vaffel, rumgraut og spekemat og ellers måltid basert på sesongråvarer.
Menyar:
Brimi sæter har erfaring med ulike selskap frå barnedåpar, konfirmasjon, bryllup, 60-års jubileum, firma- og venneturar. Låven på Brimi sæter vil gje ei spesiell ramme uansett kva som skal feirast.
Ynskjer du menyforslag, er det berre å ta kontakt!
* Seterkafeen er open kvar dag frå ca St. hans og ut august. Elles er det ope i helgene i skuldersesong.