For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.
Er du glad i god mat laga frå botn av lokale råvarer? Velkomen til Spiseriet i Skjåk – ein spisestad som serverer robust og raffinert gardsmat.
Spiseriet hjå Fjelleventyret i Skjåk opna dørene våren 2021, og er ope kvar dag i sommarsesongen. Her får du som gjest servert gode, lokale smakar. Gardsmat med mykje smak. Robust, men ofte med ein touch av raffinement. Måltida er laga med kjærleik for gode, nære råvarar og såkalla «slow food».
Kva med å unne deg ein betre lunsj eller middag før og etter små og store fjelleventyr?
Spiseriet har alle rettigheter, med eit variert vinkart. Du finn òg godsakar frå lokalt bryggeri i drikkemenyen.
Eigne råvarer og småskalaprodukt
Fjelleventyret er òg ein småskalaprodusent, og mange av smakane på kjøkenet kjem frå eigne råvarer og produkt, som mellom anna spekepølser av villrein, villsau og hjort. Frå eiget røykeri kan du få eine-røkt ørret. Fjelleventyret er tilknyttet HANEN – den landsdekkande næringsorganisasjonen for verksemder innan bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge.
Opningstider:
Spiseriet er ope kvar dag frå midten av juni til midten av august med matservering mellom kl. 13:00–21:00. Frå midten av august er spisestedet ope kun for annonserte arrangementer og tapas. Ta kontakt om du ynskjer å arrangere eit privat selskap hjå Fjelleventyret.
Ta kontakt med Spiseriet for å bestille bord eller sende forespørsel
Velkomen til gards!
Fjelleventyret ligg ein kort køyretur frå Lom sentrum: 15 km / ca. 15 min. med bil. Garden ligg langs RV 15, og du kan altså køyre heilt til gards med eigen bil.