GUIDING OG TURPROGRAM

fyrstogfremst_logo_liveasulheim

Fyrst og fremst
Fyrst og Fremst er ei opplevingsbedrift som vert drive av Iver Lund Aakre, med tilknyting i Lom. Vi tilbyr privat føring for mindre grupper og familiar, og har fokus på personleg føring som er tilpassa kunden. Med oss får du storslåtte fjellopplevingar under trygge og pedagogisk gode forhold, i tillegg til at vi kan tilby gode lokalkunnskapar. Ein felles lidenskap for fjellet!

Kontaktinformasjon:
www.fyrstogfremst.no
E-post: post@fyrstogfremst.no
Telefon: +47 936 61 118

Print

Aktiv i Lom
Aktiv i Lom tilbyr ei rekke aktivitetar og opplevingar i Lom og Jotunheimen. Dei har blant anna ein omfattande  klatrepark på Raubergstulen, zipline og  eit aktivitetsområde i Lom sentrum med gyrotrampoline, klatretårn, minigolf og kajakkutleige. Ynskjer du å på fjelltur i Jotunheimen guidar  Aktiv i Lom deg både på topptur, brevandring og grottevandring.

Kontaktinformasjon:
www.aktivilom.no
E-post: post@aktivilom.no
Telefon: Tlf. +47 61 21 27 99

PROGRAM I MAI

PROGRAM I JUNI

  • Sail&Ski frå Gjendesheim

    Utrolig, men sant: Lørdag 10.juni kaster Gjendebåten loss med oppstemte skientusiaster ombord – med kurs for hjertet av Jotunheimen og fantastiske Surtningssue på 2368 meter over havet! Etter skibestigningen som følger et av de mest spektakulære strekningene på Høgruta i Jotunheimen, venter spektakulær skikjøring på herlig slushføre ned mot Memurubu og Gjende på snaut 1000 moh. Antiklimakset trenger du ikke frykt, nå venter afterski på Gjendebåten, vedfyrt badestamp og livemusikk på Gjendesheim, og en skikkelig festmiddag for å sette nedslag for årets mest eksotiske skitur. 

    Pakk toppturskiene, bestill overnatting på Gjendesheim og meld deg på tidenes sesongavslutning!

    Les meir her: https://gjendesheim.dnt.no/aktiviteter/834739/

     

LENKJER