TURPROGRAM

Bli med på guida tur til kjende toppar, skredkurs eller skicampar. Våren er full av aktivitetar for skielskande folk i Jotunheimen. 

GUIDING

La ein lokalkjend guide vise deg det beste av Jotunheimen.

No upcoming events

Vis fleire

Ny på randonnée

Christine og Nicholas har aldri vore på topptur før, men kjøpte toppturutstyr til kvarandre i julegave. I vinter var dei på introkurs i randonnée med guide- og aktivitetsselskapet Aktiv i Lom på Raubergstulen. Med et minimum av utstyr og eit par gode tips, ventar det deg store opplevingar til topps i Jotunheimen.

Spiterstulen Bre- og fjellføring

Spiterstulen Bre- og fjellføring er tufta på ein stolt tradisjon med føring frå Spiterstulen som starta allereie i 1850. Dei tilbyr guida turar i Jotunheimen, i hovudsak i området rundt Spiterstulen og Visdalen, men tek deg òg med på turar i andre områder. Området rundt Spiterstulen byr på moglegheiter for å bestige brorparten av Noregs stortoppar på dagsturar, sommar som vinter.

Kontaktinformasjon:
www.galdhopiggen.no
E-post: post@galdhopiggen.no

Print

Aktiv i Lom

Aktiv i Lom tilbyr ei rekke aktivitetar og opplevingar i Lom og Jotunheimen. Dei har mellom anna ein omfattande  klatrepark på Raubergstulen, zipline og  eit aktivitetsområde i Lom sentrum med gyrotrampoline, klatretårn, minigolf og kajakkutleige. Ynskjer du å på fjelltur i Jotunheimen guidar  Aktiv i Lom deg både på topptur, brevandring og grottevandring.

Kontaktinformasjon:
www.aktivilom.no
E-post: post@aktivilom.no
Telefon: Tlf. +47 61 21 27 99

GJENDEGUIDEN

Bak Gjendeguiden står ein friluftsinteressert og triveleg gjeng som fyrst og fremst tek deg med på tur rundt storslåtte Gjende og Sjodalen i Jotunheimen, omgjeve av høgfjell i Noregstoppen. Anten framkomstmiddelet er stisykkel, fjellstøvlar eller ski byr dette på området på eventyrlege aktivitetar for alle ambisjonsnivå. 

Kontaktinformasjon:
http://www.gjendeguiden.no/
E-post: gjendeguiden@gmail.com