Turar med guide

Krossbu
Krossbu
Raubergstulen
Raubergstulen
Fyrst og fremst
Fyrst og fremst
 • Om Fyrst og Fremst

  Fyrst og Fremst ynskjer å gjeva tilpassa og tilrettelagte turar og opplevingar for familiar og mindre grupper. Vi tek og på oss større grupper etter avtale. Ein topp kan ofte vera målet og motivasjon for turen, men det er undervegs at ein kan få lagt opp til dei gode opplevingane. Det kan vera å gjera deltakarane merksame på alt ein har rundt seg i naturen, og ikkje berre toppen ein ser der framme. Gjennom ein nær relasjon med trygge og pedagogiske rammer, legg Fyrst og Fremst opp til å gjeva kundane storslåtte fjellopplevingar. Fyrst og Fremst tek og på seg tur etter ynskje frå kundane. Eksempel kan vera spesielle toppar, soloppgangstur, aktivitetsdagar eller ei 50-års feiring. Då kan ein mellom anna kombinere fjelltur, bretur eller grottetur, med for eksempel zip-line og noko godt å eta og drikke.

  Turar, antall deltakarar og pris (alle prisar er inkludert nødvendig utstyr, gjeld ikkje randonee)

  Dette gjeld bestillingsturane som har påmelding kvelden før kl 18:00. Elles ved bestilling av privat guide er det ofte ein dagspris kring 3500,-. Faste bestillingsturar fyller opp så mange det er plass til, så ein får ikkje ein eigen guide for ein dag på desse opplegga.

  E-post: mailto: post@fyrstogfremst.no
  Telefon: (+47) 93 66 11 18 

   

Spiterstulen
Spiterstulen
Aktiv i Lom
Aktiv i Lom
Spiterstulen bre- og fjellføring
Spiterstulen bre- og fjellføring
 • Spiterstulen Bre- og Fjellføring tilbyr guidede turer i Jotunheimen, i hovedsak i området rundt Spiterstulen og Visdalen, men vi tilbyr også turer i andre områder.  Vi går tur på oppdrag hele året, men har vår høysesong i påsken og gjennom sommeren. Da vil vi være på Spiterstulen og føre daglige turer til Svellnosbreen samt andre turer.

  Kontaktinformasjon:
  www.galdhopiggen.no
  E-post: post@galdhopiggen.no

Leirvassbu
Leirvassbu
Juvasshytta
Juvasshytta
Norgesguidene
Norgesguidene
 • Norgesguidene AS er et lite selskap som spesialiserer seg på turer, kurs og utdannelse innen fjellsport. Selskapet eies og drives av førere og instruktører med lang yrkeserfaring fra norske fjell og mangfoldig turerfaring fra både innland og utland. Våre arrangementer er ikke bundet til et bestemt sted i landet.

  Kontaktinformasjon:
  www.norgesguidene.no
  E-post: post@norgesguidene.no
  Telefon: +47 92 05 40 57 (Ikke SMS)
  Adresse: Norgesguidene AS
  Mjølvergrendi 94, 6871 Jostedal