Brevandring

 
OVE_2732 Lr
 • Vi tilbyr føring på bre på onsdagar og laurdagar i sommarsesongen.

  Ein dag på Blåisen på Bøverbreen kan vere eit minne for livet. Brevandring i Jotunheimen treng ikkje vere ein slitsam tur, for her kan vi legge opp turen etter kunden sitt nivå. Heile poenget med brevandring i blåisen er å oppleve, ikkje å kome lengst mogleg på kortast mogleg tid. Om du ynskjer å få nærkontakt med blåisen, så arrangerer vi turar fyrst og fremst på Bøverbreen som er ein fin brearm av Smørstabbreen som ligg midt i hjertet av Jotunheimen, men vi kan også ta på oss guiding på andre brearmar. På brevandring kosar vi oss, og ser på sprekkar, grotter og tårn i isen. Mange har sikkert lyst til å krabbe gjennom istunellar, bli firt ned i ein sprekk eller klatre med isøkser i ein isvegg.

  aktivilom.no/blaisturer/

13483256_292045414469723_4156588679026274054_o
 • Turar, antall deltakarar og pris (alle prisar er inkludert nødvendig utstyr, gjeld ikkje randonee). Dette gjeld bestillingsturane som har påmelding kvelden før kl 18:00. Faste bestillingsturar fyller opp så mange det er plass til, så ein får ikkje ein eigen guide for ein dag på desse opplegga.

  Når:  tysdag og laurdag

  Deltakarar per guide:  3 – 8

  Pris vaksen: 550,-

  Pris born: 850,-

  http://fyrstogfremst.no/

  E-post: post@fyrstogfremst.no
  Telefon: (+47) 93 66 11 18
  Adresse: Ulstadveg 26, 2686 Lom

krossbu_bøverbreen
spiterstulen bre og fjellføring
 • Spiterstulen Bre- og Fjellføring tilbyr guided turer i Jotunheimen, i hovedsak i området rundt Spiterstulen og Visdalen, men vi tilbyr også turer i andre områder.  Vi går tur på oppdrag hele året, men har vår høysesong i påsken og gjennom sommeren. Da vil vi være på Spiterstulen og føre daglige turer til Svellnosbreen samt andre turer.

  Kontaktinformasjon:
  www.galdhopiggen.no
  E-post: post@galdhopiggen.no