Brevandring

 
OVE_2732 Lr
 • Vi tilbyr føring på bre på onsdagar og laurdagar i sommarsesongen.

  Ein dag på Blåisen på Bøverbreen kan vere eit minne for livet. Brevandring i Jotunheimen treng ikkje vere ein slitsam tur, for her kan vi legge opp turen etter kunden sitt nivå. Heile poenget med brevandring i blåisen er å oppleve, ikkje å kome lengst mogleg på kortast mogleg tid. Om du ynskjer å få nærkontakt med blåisen, så arrangerer vi turar fyrst og fremst på Bøverbreen som er ein fin brearm av Smørstabbreen som ligg midt i hjertet av Jotunheimen, men vi kan også ta på oss guiding på andre brearmar. På brevandring kosar vi oss, og ser på sprekkar, grotter og tårn i isen. Mange har sikkert lyst til å krabbe gjennom istunellar, bli firt ned i ein sprekk eller klatre med isøkser i ein isvegg.

  aktivilom.no/blaisturer/

13483256_292045414469723_4156588679026274054_o
 • Turar, antall deltakarar og pris (alle prisar er inkludert nødvendig utstyr, gjeld ikkje randonee). Dette gjeld bestillingsturane som har påmelding kvelden før kl 18:00. Faste bestillingsturar fyller opp så mange det er plass til, så ein får ikkje ein eigen guide for ein dag på desse opplegga.

  Når:  tysdag og laurdag

  Deltakarar per guide:  3 – 8

  Pris vaksen: 550,-

  Pris born: 850,-

  http://fyrstogfremst.no/

  E-post: post@fyrstogfremst.no
  Telefon: (+47) 93 66 11 18
  Adresse: Ulstadveg 26, 2686 Lom

krossbu_bøverbreen
spitbreogfjell
 • Svellnosbreen
  Klassisk brevandring i norges flotteste brefall! Breturen er ikke veldig lang og egner seg for alle deltakere, fra barn til voksne. Turen går fra Spiterstulen klokka 10 og er tilbake i 5-6 tiden.
  – Tidsforbruk: 6 timer
  – Vanskelighetsgrad: Lett
  – Stigning: Ca 650 meter.

  Galdhøpiggen 2469 m.o.h via Svellnosbreen
  Denne turen tar med det beste fra breturen, i tillegg gir den mulighet for bestigning av selveste Galdhøpiggen! Turen er betydelig lengre enn breturen, vi går fra Spiterstulen klokka 9 og er tilbake til middag, ca klokken 19:00

  Breutstyr er inkludert i prisen og deles ut før turstart på Spiterstulen.

  Kontaktinformasjon:
  www.galdhopiggen.no
  E-post: post@galdhopiggen.no

norgesguidene
 • Bøverbreen
  Et steinkast fra Sognefjellshytta ligger Bøverbreen, med fantastiske blåisformasjoner. Her kan fjellvandreren få avkopling fra 2000-meterjaget og søke inspirasjon og utfordring i alle dimensjoner.
  Norgesguidene stiller med alt nødvendig utstyr.

  Blåistur spesial
  Har du lyst til å prøve krefter med loddrette isvegger og gå en vanskeligere tur, kan vi arrangere Blåistur Spesial. Turen går i Bøverbreen/Smørstabbreen på Sognefjellet, men her er mulighet for å prøve litt mer stegjernsteknikk, samt klatring på lodrette isvegger med 2 isøkser.

  Vil du på en tur vi ikke har i vår katalog, eller ønsker et opplegg over flere dager? Ta kontakt! Vi lager et opplegg spesielt tilpasset deres ønsker.

  Kontaktinformasjon:
  www.norgesguidene.no
  E-post: post@norgesguidene.no
  Telefon: +47 92 05 40 57 (Ikke SMS)
  Adresse: Norgesguidene AS
  Mjølvergrendi 94, 6871 Jostedal